sep
07
2023

Nagradni likovni konkurs za decu nižeg osnovnoškolskog uzrasta ,,Pas – moj prijatelj“

Удружење за едукацију и бригу о животињама ,,Мало краљевство“ – Сомбор  расписује наградни ликовни конкурс за децу  нижег основношколског узраста на тему „ПАС – мој пријатељ”.

Ликовни конкурс се реализује у склопу пројекта Града Сомбора кроз ЛАП за децу „ Упознајмо псе – будимо одговорни и безбедни у присуству паса” који финансира Град Сомбор.

Циљ ликовног конкурса је подизање свести деце и грађана о одговорном власништву и правилном понашању према животињама. Организатори конкурса желе да мотивишу ученике нижих разреда основних школа, да кроз ликовне радове прикажу љубав према псима , емпатију и одговорност .

Својим радовима деца ће послати поруку широј јавности да је љубав и одговоран однос према псима, спровођење добробити животиња,   један од  предуслова за безбрижно одрастањe и развој одговорних и емпатичних људи у будућности.

Image by brgfx on Freepik

ПРАВО УЧЕШЋА  имају деца нижег основношколског узраста са територије Града Сомбора (Алекса Шантић, Бачки Брег, Бачки Моноштор, Бездан, Гаково, Дорослово, Кљајићево, Колут, Растина, Риђица, Сомбор, Станишић, Стапар, Светозар Милетић, Телечка и Чонопља)  као и деца из осетиљивих група .

УСЛОВИ:

За више информација пишите нам на malokraljevstvoso@gmail.com

Aktuelnosti
Video galerija