jan
27
2023

Edukativna radionica

EDUKATIVNA RADIONICA 🐾UPOZNAJMO PSE🐾

🍀Družili smo se sa decom iz ,, Plavog čuperka “ iz Sombora. Razgovarali smo o potrebama pasa, emocijama, njihovom telu, njihovim stvarima i kako da budu bezbedni u prisustvu pasa. Veliku pomoć tokom predavanja pružio nam je pas Rex – novi član našeg tima .

🍀Nakon predavanja smo se zabavili kroz kretivnu radionicu tehnike savijanja papira ( origami). Deca su uspešno napravila psa od papira.

🍀Za kraj uspešno realizovane edukativne radionice, Udruženje ,,Malo kraljevstvo“ je dodelilo učesnicima medalje za lepo ponašanje, uloženi trud i zahvalnost na divno provedenom vremenu.

✅ Edukatori : Slobodan Lazić , Blanka Lazic i pas Rex 🐕‍🦺

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Najbolji način da stvorimo kulturu poštovanja, saosećanja i odgovornog odnosa prema životinjama i ljudima je kroz obrazovanje.

Svako dete se rađa sa potrebom za novim saznanjima, istraživanjima i potrebom za druženjem.

Učenje o dobrobiti životinja ali i zaštiti prirode, ključno je za zdravo odrastanje i pravilan fizički i emocionalni razvoj deteta.

Zato je ,,Malo kraljevstvo“ kreiralo edukativni program za decu o dobrobiti životinja . Cilj je da se stvore osnove zdravog odnosa sa životinjama tokom čitavog života i usvoje vrednosti poštovanja, odgovornosti i saosećanja prema svim živim bićima.

Aktuelnosti
Aktuelnosti